DJI_0028

Presserum for FLUGT – Refugee Museum of Denmark

Tak fordi du vil hjælpe med at sprede budskabet om Danmarks nye museum for flygtningehistorier.
Fakta om FLUGT
Indgangspartiet bliver beklædt med 50 tons cortenstål.
I museets indgangsparti er der opsat 110 spær. Ikke to er ens.
Der er brugt 80.000 gule teglsten til museets gulv.

Kontaktoplysninger til presseansvarlige

Som udgangspunkt skal du kontakte os minimum 48 timer før det ønskede besøg. Vi godtager kun pressekort, hvis du har meldt din ankomst på forhånd og vi kender formålet med dit besøg.

Vi svarer også gerne på alverdens spørgsmål om vores udstillinger, og hjælper i det hele taget med alt, hvad du som journalist kan have brug for.

Fotos

Det er tilladt at fotografere til privat brug, men kommercielle fotos er kun tilladt efter skriftlig aftale med Vardemuseerne. Fotos til pressebrug kan hentes nedenfor. Ønsker du selv at tage fotos, optage film eller lyd til pressebrug, kontakt da Helle Ølgaard inden fotooptagelsen.

Pressekontakter

Akkreditering til pressebesøg kan fås ved at skrive en mail med navn, medie og anledning.

Louise Thuesen
PR- og kommunikationsansvarlig
Helle Ølgaard
Publikumschef

Download pressekit

Pressekittet er samlet i en præsentation, der kan downloades som pdf. Teksten er desuden tilgængelig i Word-dokumenter på tre sprog: Dansk, tysk og engelsk. Fotos og renderinger fra præsentationen kan ligeledes downloades. Undtaget er dog fotos af flygtninge fra nyere tid. Disse er gengivet i præsentation med tilladelse fra UNHCR, og denne tilladelse kan ikke videregives.

Fotos fra flygtningelejren i Oksbøl

Kan frit benyttes og gengives med kreditering til Blåvandshuk Lokalhistoriske Arkiv.

Renderinger af museumsbygningen

Kan frit benyttes og gengives med kreditering til BIG – Bjarke Ingels Group.

Renderinger af udstillinger

Kan frit benyttes og gengives med kreditering til Tinker Imagineers.

Pressemateriale